08.11.2019

6. november var Elektroteknik & Automatik inviteret til Temamøde: Besøg Elektro Gruppen A/S samt oplev Flisværket ved Brønderslev Forsyning.

Direktør/Indehaver Lars Sanderhoff fra Elektro Gruppen A/S bød velkommen i virksomhedens nye faciliteter. Vi startede med frokost, hvor der var mulighed for deltagerne at netværke.

Derefter fortalte Lars Sanderhoff, Indehaver Morten Petersen og Økonomi- og administrationschef Søren Nørgaard om deres aktiviteter samt hurtigt voksende virksomhed.
Efterfølgende var der rundvisning, hvor vi fik set en særdeles imponerende virksomhed i drift.

Så gik turen til Flisværket ved Brønderslev Forsyning, hvor vi blev budt på kaffe/kage i deres mødelokale på 4. sal, hvor der var en fantastisk udsigt udover et imponerende solvarmeanlæg.

Varmechef Poul V. Jensen fortalte os om anlægget, som er det første kraftvarmeanlæg i verden, der kombinerer koncentreret solvarme og træflis og samtidig via et såkaldt ORC-anlæg omsætter energien til både el og fjernvarme. Derefter fik vi en guidet rundtur på værket.
Vi vil gerne takke både Lars Sanderhoff fra Elektro Gruppen A/S og Poul V. Jensen fra Flisværket ved Brønderslev Forsyning for en supergod og lærerig dag.