14.06.2024

Elektroteknik & Automatiks 100. ordinære generalforsamling og Jubilæumsfest

Kære Elektroteknik & Automatik medlem

I 2024 har foreningen eksisteret i 100 år, og det skal fejres. Vi vil derfor gerne invitere dig og din ledsager til et par hyggelige dage med festivitas og overnatning med fuld forplejning.

Vi mødes ved Comwell Kongebrogaarden, hvor vi påmønstrer Mira III, som sejler os ud på Lillebælt. Herfra skal vi opleve hvalsafari og nyde vores frokost (husk fornuftig påklædning).

Efter vores udflugt, skal vi tilbage til hotellet, hvor Elektroteknik & Automatiks 100. ordinære generalforsamling afholdes for medlemmerne af foreningen (indkaldelsen kommer senere).
Under generalforsamlingen er der mulighed for ledsagerne at komme rundt på egen hånd, hvilket også gælder medlemmerne efter generalforsamlingen.

For at gøre aftenen særlig mindeværdig og festlig, håber vi på, at I vil være med på ideen og følge dresscoden fra år 1920. I vedhæftede bilag er der forslag til, hvor beklædning til anledningen kan lejes/købes.

Dagen afsluttes med en festmenu med vin ad libitum under middagen.

Elektroteknik & Automatik betaler for ét medlem pr. virksomhed. Prisen for øvrige deltagere findes på bagsiden af folderen.

Se programmet her

Forslag til leje/købe dresscoden fra år 1920

Husk at angive følgende ved tilmeldingen:

  • Navne på deltagerne
  • Firmanavn
  • Ønskes hotelværelse

Tilmelding senest 12. maj 2024 til info@elektroteknikogautomatik.dk