Medlemmer

Medlemsliste

Klee logo
BRD. KLEE A/S
Lars Ejnar Jensen
Brd. Klee Ingeniør- og Handelsaktieselskab er grundlagt 1944. Vi tilbyder tekniske komponenter og halvfabrikata til industrien. Over 650.000 artikler inden for Gear & Gearmotorer; Motorer, Pumper & Blæsere; Styringer & Elektronik; Pneumatik & Hydraulik; Lineærteknik; Transmission; Greb, Maskin-, DIN- & Normdele; Gummi & Plast. Verdenskendte brands. 70 medarbejdere. Webshop med lagertal og 3D tegninger. Mulighed for døgnbetjening. Tæt samarbejde med udvalgte forhandlere i Danmark og Norden (mange fra brancheforeningen). Datterselskab i Taiwan som bl.a. tilbyder sourcing for danske firmaer.
Hjemmeside
EC logo pos
Electro Care ApS 
Frank Johansen
ElectroCare besidder en væsentlig faglig ekspertise om alle aspekter omkring elektromotorer, pumper, ventilatorer, gear og generatorer.
Vi har udviklet en lang række tekniske special-services på baggrund af de faktiske erfaringer vi har fra små som store kunder i mange forskellige brancher.
Kompetent og professionel service, reparation og vedligeholdelse – fra orgelventilatoren i Vor Frelser Kirke til Valsemotorerne på Stålvalseværket, Dansteel.
ElectroCare er en sikker leverandør af tryghed indenfor alle former for renovering, service og vedligehold. Uanset om det drejer sig om motorer, pumper, ventilatorer, blæsere, gear, generatorer eller transformatorer kan Electrocare tilbyde en serviceaftale der forebygger driftsstop. Det giver dig ro og sikkerhed i hverdagen. Hver dag, året rundt.

ElectroCare tilbyder kort sagt:
• Fejlfinding og diagnosticering
• Service og reparation af alle pumpetyper, uanset fabrikat
• Service og reparation af alle motortyper, uanset fabrikat
• Service og reparation af alle typer ventilatorer, store og små, uanset fabrikat
• Forebyggende vedligeholdelse
• Overvågning af pumpestationer og brønde
• Omvikling af motorer, pumper, transformatorer og generatorer
• Udskiftning af lejer uanset typer og fabrikat
• Metalpålægning
• Serviceaftaler tilpasset kundens behov
• Afdelinger i København, Frederiksværk og Slagelse .

Kontakt os gerne med henblik på et uforpligtende tilbud eller et besøg.
Hjemmeside
ElektroExperten logoNY
Elektro Eksperten ApS
Poul Møller
Vi er et elektromekanisk værksted med speciale i omvikling af statorer til elmotorer, pumper og generatorer.
Reparationer på elmotorer, pumper, gear og styrring på andre elektriske maskiner.
Døgnvagt.
Vi leverer et stykke kvalitets arbejde, med vores faguddannede elektroteknikkerer.
Hjemmeside
Elektro gruppen RGB U AFD 300
Elektro Gruppen
Lars Sanderhoff
”Elektro Gruppen er en virksomhed i vækst med 50 år på bagen. Vi har afdelinger i Brønderslev, Aalborg og Frederikshavn. Flere af vore medarbejdere er montører og dagligt på landevejene i servicevogne.
Elektro Gruppen har ca. 45 veluddannede medarbejdere, som beskæftiger sig med alt inden for trykluftsservice, autoliftservice, kranservice, servicering af maskinanlæg, tavleafdeling, smedeafdeling med arbejde i rustfri og sort jern. Elektroværksted for renovering af elektromotorer, samt alt andet inden for den elektromekaniske branche.
Udstrakt service og fleksibilitet betyder, at Elektro Gruppen er klar til at rykke ud døgnet rundt, hvis kunderne har brug for det. Desuden har virksomheden et omfattende lager med re¬servedele, således at kunderne hurtigt kan få repareret og serviceret deres maskiner og kompressorer og dermed komme videre med arbejdet og produktionen.”
Hjemmeside
Elektro Service logo
Elektroservice.dk
René Emsins
Elektroservice.DK er et service- og handelsfirma, som beskæftiger sig med elektromekanisk udstyr, sikring af oppetid, optimering af drift samt energivenlige løsninger.
Vort primære forretningsområde er service og reparation af elektromekanisk udstyr, herunder pumper, generatorer, gear, elmotorer, ventilation, styringer og frekvensomformere, samt salg og levering af komponenter til disse områder.
Derudover besidder vi flere specialer, blandt andet inden for forebyggende vedligehold, som flere og flere virksomheder benytter sig af.
ABB har i 2016 cetificeret os således at vi idag er ABB certified Value provider. Det sikrer at vi altid har den nyeste viden omkring deres produkter og arbejder efter ABB ́s krav til kvalitet, sikkehed og miljø. Vi er herigennem ligedes godkendt til at måtte reparere ABB ́s ATEX motorer som de eneste i DK udover ABB selv.
Elektroservice.DK råder over to moderne og miljøgodkendte værksteder, med mange faciliteter indenfor elektrobranchen. Vores medarbejderstab er sammensat af både erfarne og yngre medarbejdere, så vi rent fagligt dækker branchen bredt.
Hjemmeside
NY Logo med OJ hj oplsning
O&J Energy A/S
Kenn Pedersen
O&J Energy`s A/S ”setup” med elektromekanikere og elektronikteknikere, gør det muligt for os at tilbyde vore kunder en total løsning omkring service, reparation og vedligehold.
Vi råder over adskillige ATEX certifikater og er IECEx certificeret.
O&J Energy tilbyder:
• Elektromekanisk service
• Generator service
• Elektro-motor service AC/DC & ATEX.
• Pumpe service / Flow og tryktest af pumper op til 450 kW
• Fuld last test of generatorer og AC motorer op til 630 KW / 24-6000 Volt 1700 m2 værksted, udstyret med 6 & 20 tons kraner
• Dynamisk afbalancering op til 1600 kg.
• Tilstandsbaseret vedligehold og laser opretning
• Motor og pumpe reservedels salg
• 24 timers service
• Fuld reparations dokumentation.
Hjemmeside
Olgod elektro logo
Ølgod Elektro A/S
Jimmy Nielsen
Produktion, salg og service af automations løsninger, robotteknologi, elektro og pneumatik
Ølgod Elektro A/S har i lighed med teknologien gennem årtier været i en kraftig udvikling. Virksomheden har siden starten i 1955 tilpasset sig, så Ølgod Elektro A/S i dag mest er at betragte som samarbejds- partner til den moderne industri.
Vi tilbyder salg, renovering, energioptimering på alle maskinløsninger med produkter fra de mest kendte leverandører i Europa, og har et velassorteret lager med 24/7 service.
Ligeledes tilbyder vi komplette løsninger med robot integration, samt energioptimering med Permanent magnet motorer.
Hjemmeside

anmod om medlemskab

Skriv her eller
ring på telefon 7591 4455

 KONTAKT OS