13.06.2023

Brancheforeningen Elektroteknik & Automatik ´s 99. ordinære generalforsamling

Brancheforeningen Elektroteknik & Automatik ´s 99. ordinære generalforsamling blev afholdt 7. juni 2023 ved Restaurant Oven Vande ved Volden.

Der var i alt 24 personer som deltog.

Formand Henrik Damgaard Hansen bød de fremmødte velkommen og fremlagde beretningen.

Det reviderede Regnskab 2022 samt budgettet for 2023 blev fremlagt af Kasseren Lars Sanderhoff.

Se referatet fra mødet her

Punkter som skal fremhæves:

  • TAK for godt og konstruktivt samarbejde til René Emsins, Elektroservice.dk som valgte efter flere år i bestyrelsen at trække sig, og VELKOMMEN til hans stedfortræder Poul Møller, Elektro Experten APS som blev enstemmigt valgt.
  • Poul Møller, Elektro Experten APS valgte derfor at trække sig som suppleant gennem flere år og hans stedfortræder blev René Emsins, Elektroservice.dk, så de to byttede så at sige roller i foreningen.
  • Henrik Damgaard Hansen opfordrede de fremmødte til at sætte kryds i kalenderen 14. juni 2024, da Elektroteknik & Automatiks afholder 100. ordinære generalforsamling samt et brag af en jubilæumsfest.
  • Svend Jensen fra ERA - Erhvervspædagogisk Rådgivning fortalte om hans arbejde, hvor han er i gang med at udarbejde en analyse af uddannelsen Automatiktekniker med henblik på en efterfølgende revision.
  • Bo Rocatis har været til møde med Syddansk Erhvervsskole i Vejle, og de har sagt, at de har en, som kan undervise i teorien i vikling, men de mangler en til at undervise i praksis.

 

Vi byder Poul velkommen i bestyrelsen.

Efter generalforsamlingen bød foreningen på en dejlig middag, hvor der var rig mulighed for at netværke.